Кои сме ние?

Гоматик ДООЕЛ е компанија која изработува и поправа машини за изработка на мебел. Нудиме високо квалитетни Кројачи и Машини за кантирање од наше производство.
Исто нудиме можност за ретрофит на вашите машини, со инсталација на нова управувачки електроника и наш софтвер.

Нови машини

Ние ви нудиме висококвалитетни Машини за кроење и машини за кантирање.
Машините се од сопствено производство, прилагодени на вашите потреби.
Ново управување, лесно за работа достапна на Македонски, Англиски и Албански јазик.
Машините се со тригодишна гаранција.

Ретрофит на машини

Замена на дотраено управување и електрична инсталација со ново управување кое е лесно за ракување и нуди целосна искористеност на сите функции на машината со идеално креирање на оптимизиран план за кројење. Програмски прилагодливи брзини на работа во рамки на веќе постоечка машина.

Три години гаранција на сите нови делови монтирани од наша страна

ГОМАТИК ви нуди

 • Ретрофит

  обнова на машини

  Направено ретрофит на над 130 машини во Македонија и пошироко. Над 130 “оживеани” ЦНЦ, кројачи, кантерици.. со нова електреника и нов управувачки софтвер.

 • Нови машини

  Продажба на машини од наше производство

  Гоматик има произведено и продадено над 50 нови и современи машини за обработка на дрво и дрвени панели. Нудиме Кројачи и Кантерки со разни големини и опции кои ке одговараат на вашите потреби.

 • Половни машини

  Продажба на половни машини

  Нудиме на продажба половни машини, кои се предходно сервисирани од наша страна и во одлична работна способност.