Продукти

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
  • All
  • Кантирачки
  • Кројачи
  • ЦНЦ Машини

GSS320-D

Елегантна и цврста лизгачка маса. Лизгачка маса – Срцето на кројачот Прецизна и глатка работа со долгорочна сигурност. Ова се предуслови за економски успех со овој кројач со лизгачка маса….

GEM 820-F

КантирачкаДимензии

Компјутерски кројач GSM 330

Panel saw GSM 330 specifications dimensionslengthwightheightSaw diameter

CNC

Морбидели 2020