ЦНЦ Morbidelli, Lipljan Косово

Изработка на ретрофит на ЦНЦ Машина Morbideli за AMRE од Косово.

Нова електроника со нова управувачка табла и наш софтвер.

Првобитна состојба

btr

 

Нова управувачка табла со Гоматик софтвер.